Asta Kask, Gröna Lund 2018

Betyg:

 

Jag trodde punken var död! Jag hade fel! Punken är inte död det är Asta Kask ett levande bevis på. De kommer in på lilla scenen som en virvelvind och river av låtarna i ett rasande tempo! Energin är enrom och det smittar av sig. Jag ska vara ärlig och säga att punk är inte min grej! Men jag fick feeling. Glädjen i att spela och träffa publiken var grymt påtaglig. Det är det här jag älskar med att gå på konserter det ska kännas i både kroppen och själen! Så synd att lilla scen är så låg och att hälften av publiken kan bara ha sett och njutit av konserten (det var fullt framför scenen och en bit utanför också). Asta Kask är kanske inte de tightaste bandet jag hört rent spelmässigt men det kompenserar de med råge av närvaro! Se dem om ni har möjlighet. Vem vet ni blir kanske också frälst.

 

TITEL: Asta Kask
KATEGORI: Punk, konsert, 
PLATS: Gröna Lund, lilla scen
RECENSERAD AV: Camilla Käller
FOTO: Camilla Käller
BILJETTBOKNING: