Cats Turné 2017

Betyg:

Cats är en av de mest populära musikaler som Sir Andrew Lloyd Webber har skrivit. Musikalen hade urpremiär den 12 maj 1981 på New London Theatre i London. Publiken får lära känna katterna genom sång och dans. Den mest välkända låten från Cats är Memory som har sjunigts in av många kända artister genom åren. Nu åker musikalen ut på Europa turné.

 

Fantastisk scenografi och dans. Underbara kostymer och musiken är av världsklass. Man ledsnar inte  på denna fantastiska musikal och den känns aldrig för gammal eller omodern. Musiken har fina melodier med inslag av jazz och pop.  Framträdande är klanderfritt och man tycker till slut att artisterna verkligen är katter. Men det första jag ändå tänker på är faktiskt peruk och mink som har en stor betydelse i föreställningen. Det här är rörande men också underhållande att se och man slukas upp helt av föreställningen och du befinner dig i katternas värld.

 

TITEL: Cats
REGI och KOREOGRAFI:Trevor Nunn, Gillian Lynne
MEDVERKANDE:  Robin Lake, Aaron Hunt, Charlie Johnson, Enric Marimon, Natalie Bennyworth, Fletcher Dobinson, Agnes Pure, Joanna Ampil, Tony McGil, Sophia Mcavoy, John Brannoch, Meg Astin, Lee Greenaway, Eliish Harmon -Beglan, Robbie McMillian, John Ellis, Mat Krazn, Joe Henry, Jake allen-Anderson, Grace Swaby,  Joanna Lee martin,
KATEGORI: Musikal
LÄNGD: 2tim 15min Inkl paus
PLATS: Turné
RECENSERAD AV: Camilla Käller
FOTO: pressbild
BILJETTBOKNING: Live Nation