En dans på rosor 2015

En dans på rosor. Foto Camilla Käller 2015

Betyg:

Tobias Karlsson började dansa som 8 åring. Som femton åring drömde han om att sätta upp en engen show. Så föddes En dans på rosor. Till sin hjälp har han haft Lars – Åke ”Babsan” Wihelmsson som gjort kostym. Koreografin har Tobias stått för och vid sin sida har han haft gästkoreograferna Roine Söderlund, Karl Dyall, Thomas Bensterm. Du lyssnar på välkända hits samtidigt som du ser en fantastisk dansshow. Föreställningen bygger delvis på Tobias Karlssons liv. Ni känner igen Tobias från bland annat Let’s dance och Talang.

 

Det är en fantastisk show som har alla ingredienser för att man ska ryckas med och förtrollas i ett par timmar. Storyn är rätt enkel men i botten ligger ett djup och budskap. Dansen är verkligen det som trollbinder och jag som åskådare känner att alla dansare lägger ner både själ och hjärta i varje dansteg som tas. Vill också att ni lyssnar på Evelina Schönberg Olsén som är en mycket duktig sångerska. Rekommenderar verkligen denna magiska föreställning som man vill se om och om igen!

 

TITEL: En Dans På Rosor
MEDVERKANDE: Calle Sterner, Jeanette Carlsson, Björn Törnblom, Sigrid Bernson, Tobias Bader, Elisabeth Novotny, Anders Jacob, Malin Johansson, Maria Bild, Tobias Karlsson, Evelina Schönberg Olsén
KATEGORI: Dansikal, dans, musik,
LÄNGD: tim min
PLATS: Turné
RECENSERAD AV: Camilla Käller
FOTO: Camilla Käller