Extrainsatt föreställning för Vreeswijk & Åkerström ”Du och jag farsan” Vårturné 2018

 

Jack Vreeswijk och Cajsa Stina Åkerströms succéturné ”Du & jag farsan” åker ut på en vårturné 2018. Nypremiären äger rum den 2 mars i Falun och de besöker även Norge, Oslo den 18 mars med final den 8 april i Örebro, Konserthus.
 
Denna konsert är en hyllning till deras fäder Cornelis Vreeswijk och Fred Åkerström två välkända musiker i svensk musikhistoria.
 
Som publik kan du förvänta dig att höra Fred Åkerströms och Cornelis Vreeswijks verk varvat med berättelser från deras liv. Det kommer också att bjudas på Jack och Cajsa Stinas egna låtar. Det blir en helkväll där du får höra svenska välkända visor när det är som bäst.
 
Medverkande: Cajsa-Stina Åkerström, Jack Vreeswijk, Peter Kvint – gitarr, Jakob Ellerstedt – piano, Backa Hans Eriksson – bas och Love Tholin – gitarr.
 
Nu finns det extra insatt speldatum i Stockholm på Rival den 5 mars 2018. Övriga speldatum kan ni se nedan samt var ni bokar biljetter.

mars Falun, Kulturhuset Tio 14

3 mars Bollnäs, Kulturhuset

4 mars Stockholm, Rival

5 mars Stockholm, Rival ”EXTRA INSATT”

15 mars Kristianstad, Kulturkvarteret Stora Salen

16 mars Alingsås, Alströmerteatern

17 mars Uddevalla, Östraboteatern

18 mars Oslo, Chat Noir

23 mars Umeå, Aula Nordica

24 mars Örnsköldsvik, Pingstkyrkan

28 mars Vara, Konserthuset

29 mars Göteborg, Lorensbergsteatern

5 april Norrköping, Flygeln Louise de Geer

6 april Karlstad, Scalateatern

7 april Katrineholm, Tallåsskolans aula

8 april Örebro, Konserthus
 
(Med reservation för eventuella ändringar)
 
Biljettbokning: https://www.nortic.se/
samt via respektive biljettkontor.
 
Jack Vreeswijk – Son till en av de största svenska legenderna Cornelis Vreeswijk, heltidsmusiker & artist. Jack har släppt eget material och blivit känd för sina personliga tolkningar av sin fars oändliga låtskatt. Jack växte upp i Stockholm men flyttade tidigt till Nederländerna, där han bodde med sin fars familj i nio år. Jack har fått flera utmärkelser och prisbelönats, turnerat flitigt sen många år tillbaka och bor numera strax utanför Uddevalla.
 
CajsaStina Åkerström – Dotter till en av Sveriges mest älskade trubadurer och vissångare Fred Åkerström. Hennes största hits ”Av längtan till dig”, ”Fråga stjärnorna” och ”Är det så här det känns att komma hem” är klassade som tidlös svensk musikhistoria och har precis som flera av hennes album sålt guld. Senaste albumet Vreden och stormen producerades av Peter Kvint och släpptes hösten 2015 och hyllades av en enig kritikerkår. Singeln Är det så här det känns att komma hem låg under flera veckor på Svensktoppen och spelades intensivt på SR P4 under hela 2015. Cajsa-Stina turnerar flitigt och har förutom sitt egna material gjort sig känd som en fantastisk tolkare av bla Evert Taube och Ruben Nilsson. Har även en karriär som författare och konstnär.
 

TURNÉPLAN


cajsastina.se