Galapremiär av Sällskapsresan musikalen 2016

Den 9 september 2016 var det stor galapremiär av musikalen Sällskapsresan på China Teatern i Stockholm. Petré Event var fest fixare denna kväll och Sällskapsresan förlängde sommaren för en liten stund. Det var många som ville se föreställningen denna kväll. Några av gästerna som blev underhållen var bland annat Lasse Åberg, Lill Lindfors, Hasse Aro, Siw Malmkvist och många flera som såg denna populära musikal som är baserad på filmen.

Text och foto vimmelbilder: Camilla Käller
Pressbild av Musikalen Foto: Mikael Lindell Bohlin

 

Sällskapsresan Musikalen. China Teatern2106 Foto Mikael Lindell Bohlin

Sällskapsresan Musikalen. China Teatern2106 Foto Mikael Lindell Bohlin

Om Sällskapsresan Musikalen:
Musikalen Sällskapsresan är den officiella scenversionen av Lasse Åbergs klassiska filmkomedi från 1980. Ett mästerverk som med rätta har lämnat ett otal härliga minnen efter sig bland generationer av biobesökare. Vem minns inte de fyra P:na, Pepes Bodega eller Sven Melander som den ständigt törstige Berra?
Filmen Sällskapsresan är inte bara den ojämförligt mest sedda svenska filmen någonsin, den är säkerligen också den mest älskade. Gillar du filmen, då kommer du fullkomligt älska denna musikaliska nyversion fylld av skratt, glädje, romantik, dans, sång och…ja helt enkelt allt det som hör till ett riktigt, svenskt semesteräventyr.

Regi: Anders Albien
Koreografi: Siân Playsted
Produceras av: Julius Production, 2Entertain & Vicky Nöjesproduktion
Musikalen Sällskapsresan
av Bengt Palmers och Jakob Skarin
Baserad på filmen av Lasse Åberg och Bo Jonsson