Golden Hits våren 2017

 

Golden Hits har två olika shower The Show på nedre plan (som jag har sett nu) och Rockshowen på övervåningen som jag såg i höstas. Det är Dinner Show där du sitter ner och äter samtidigt som du blir underhållen.  Konceptet är en hit och som gäst känner du dig välkommen och du blir trevligt bemött av personal. Något jag verkligen kan rekommendera är vegan menyn som var förvånansvärt god (jag är köttätare och gillade veganmenyn mera även mitt sällskap tyckte lika).  Du bjuds på västerbottenpaj med klassika tillbehör, ugnsrostad kalvfilé med rödvinsdojja och rotfruktsgratäng (är du laktoskänslig får du en bakad potatis som jag fick). Till efterrätt serveras en härlig dessert med smak av choklad. Vegan varianten är en härlig avokadosallad till förrätt, Friterad tofu ( eller friterad hammolumi) och till efterrätt är en lyxig fruktsallad med kvällens sorbet. Showen är riktigt bra. Artisterna är duktiga och bjuder på en blandad musikstil med betoning på party. Personligen är mitt favoritnummer ett av de sista där de kör ett Ricky Martin ”Maria” Numer som är otroligt underhållande. Rekommenderar alla att besöka Golden Hits oavsett om ni har något att fira eller bara vill njuta av en kul kväll med god mat.

För att boka bord Klicka här