Klara soppteater

Klara Soppteatern. Bild Credit Stadsteatern.

Nu har jag varit på Klara Soppteater för första gången i mitt liv. Ja det är kanske lite sent då det har funnits i flera år men det har liksom aldrig blivit av att jag har gått vilket är jättesynd men bättre sent än aldrig och det blir fler gånger, det här tipsar jag verkligen om att ni går på. Det är jättetrevligt och lagom långt.
Har ni långlunch och är i stan? Eller är ni ledig en dag? Gå då och se på en föreställning på Klara Soppteater. Det håller på i cirka en timma mellan kl 12- 13, tisdagar – söndagar. Serveras olika soppor varje gång och de är alltid är vegetariska. Tillbehör finns i små skålar bredvid. Allt är framdukat. Efter Soppan står det en kanna kaffe med en gobit framme om så önskas. Är du allergisk eller eller vill diskutera soppan kan du  höra av dig till soppan@gladaankan.se

Prislapp för ca en timmes bra underhållning och soppa med tillbehör är 200kr.

Brel de enda orden kanonerna förstår. Foto Peter Thomason

 När jag var där spelades Brel de enda orden kanonerna förstår en förestållning om Jacques Brel baserad på Peter Mosskins bok Brel och Brassens – Ett franskt äventyr. Den hade premiär den 28 oktober 2016. Mycket fin föreställning, bra text och fina sånger. På Scen stod Albin Flinkas och vid pianot satt Fredrik Meyer.

För att se menyn Klicka Här

För att se vad som visas Klicka Här