Lena Philipsson Jag är ingen älskling

Lena Philipsson Jag är ingen älskling 2016

Betyg:

Lena Philipsson Jag är ingen älskling spelas på Scandia Scen 2016 i Stockholm.

 

Detta är personligt och närheten till publiken är påtaglig. Man ska aldrig underskatta enkla skämt och Lena levererar dem med bravur från scenen och lockar till skratt flera gånger under kvällen.  Musiken är klockren och valet av låtar tycker jag är bra. Det är en blandning av nya och gamla hits. Hon undviker de allra mest uttjatade låtarna men tar ändå med de som publiken verkligen vill höra.

 

TITEL: Lena Philipsson Jag är ingen älskling
REGI :Emma Bucht och Helena Dillén
MEDVERKANDE: Lena Philipsson,
KATEGORI: Musik, show, konsert,
LÄNGD: 1 tim 45 min Utan paus
PLATS: Skandia Scenen vid Cirkus, Stockholm (spelas just nu på Rondo i Göteborg)
PREMIÄR: 2016-02-18
RECENSERAD AV: Camilla Käller
FOTO: Camilla Käller
BILJETTBOKNING: Blixten & Co
—————-