Mares, Gröna Lund 2018

 

Betyg:

 

Mares, har aldrig hört talas om dem innan jag plåtade denna spelning men så är jag en ”tant” i medelåldern, däremot hade MASSOR av unga tjejer gjort det. Åter igen blev jag vittne till en för ”liten scen” till ett band som absolut är påväg upp. Vad ska jag säga om musiken? Trallvänlig svensk pop. Bandet hade skön publikkontakt och allt kändes ganska spontat och då menar jag mellansnacket och moves. Musiken kändes tight och var helt ok lite som att man har hört det förr men för det absolut inte dåligt.

 

TITEL: Mares
MEDVERKANDE: Fredrik Danfors, Michael Dahnberg, Albin Egrelius Fredlund, Fredrik Nilsson, Olof Wärend Rylander
KATEGORI: pop, musik
LÄNGD: 1 tim 
PLATS: Lilla scen, Gröna Lund
RECENSERAD AV: Camilla Käller
FOTO: Camilla Käller
BILJETTBOKNING: