Ola Salo – It takes a fool to remain sane

Betyg:

 

Wow vilket ös! Vilken  pangsuccé! Det här mina vänner är det bästa jag har sett på mycket länge! Ola Salo kan jag säga är det proffsigaste vi har här i Sverige musikaliskt och som artist. Han fångar publiken från start och håller oss i ett järngrepp till slutet. Grattis alla inblandade till en långkörare. Bra låtval och bra ordning där musiken berättar sin historia även om Salo fyller i med egna ord också. Ola har en kontakt med publiken som få artister har. Han behöver bara visa sig så lyser hans närvaro över hela Rondo som är fullsatt denna premiärkväll av ”It takes a fool to remain sane”.  Scenen är avskalad och låter artisten komma fram, snyggt ljus och kläder som förgyller kvällen, det här andas lyxig show i bästa glam-rock-pop stil. Jag hade så höga förväntningar inför den här showen,  och jag är så glad att förväntningarna höll måttet och mer där till. Det här vill jag(vi) se igen! Ola Salo det här är det bästa jag har sett med dig (hittills).
 

TITEL: Ola Salo – It takes a fool to remain sane
KATEGORI: Show, musik
TID: 
PLATS: Hamburger Börs, Stockholm.
RECENSERAD AV: Camilla Käller
FOTO: Camilla Käller 
BILJETTBOKNING: Showtic.se