Pernilla Wahlgrens Happy Ending-Den första avskedsturnén


Betyg:
pascen.se


 

För tredje gången gör Pernilla Wahlgren en show med sitt liv och familj i fokus tillsammans med vännerna Hanna Hedlund, Kim Sulocki, Ola Forssmed och Måns Nathanaelson. En show, som liksom tidigare, är en skrattfest, full av värmande självironi. Här skojas det friskt om nyblivne maken och hennes framgångar där målet nu är att erövra världen och de stora scenerna – Las Vegas nästa!
Kvintetten på scen kan konsten att leverera replikerna med fingertoppskänsla och även om det är mer anspelningar på sex än i tidigare shower så blir det aldrig plumpt eller vulgärt. Regissören Edward af Sillén har sett till att balansera det helt rätt.
Från den inledande allsången till det avslutande numret i bästa Las Vegas-anda skattas det hjärtligt även om det finns ett par dippar, t ex melodifestivalinslaget som kunde tightas till för att bibehålla tempot i showen. Men skatt i all ära, den varmaste applåden fick den finstämda sången, med Pernilla och Hanna, om att se ett barn växa upp. En stunds allvar som verkligen berörde.
 

TITEL: Pernilla Wahlgrens Happy Ending – Den första avskedsturnén
KATEGORI: Humor, Show, teater
TID:
PLATS:  Nya Cirkus, Stockholm
RECENSERAD AV: Annette Stolt
FOTO: Mats Bäcker
BILJETTBOKNING: Lifeline