Plura En man av hjärtat

Betyg:

En två timmars föreställning med Plura. Blandat nytt och gammalt och med personligt mellansnack.

 

På en avskalad scen står Plura och sjunger sina hits men även nytt material. Mellan låtarna snackar han om sig själv men även berättelser kring musiken och det vi hört. Det är de nya låtarna jag fastnar för och tycker bäst om de gungar jag med i och njuter av. Mellansnacket handlar mest om drömmar och att vara på väg. Det känns lite trevande och nervöst kanske är det premiär nerverna som gör sig påmind. För de som har vuxit upp med Pluras musik kan jag nog tänka mig att det här är en helkväll att minnas. Tyvärr måste jag dessvärre medge att jag inte är så insatt i hans tidigare låtskatt han har. Den låt jag känner igen från förr är Kärlekens Tunga från Eldkvarn men nog spelas det flera välkända melodier för de som kan och vet. Det här är en föreställning för de äldre fansen att älska.

 

TITEL: Plura En man av hjärtat
REGI: Hugo Hansen
MEDVERKANDE:Plura,  Axel Jonsson Stridbeck, Freja Drakenberg, Marcus Arborelius, Zackarias Ekelund, Jonatan Lundin
KATEGORI: Musik
LÄNGD: 2 tim inkl paus
PLATS: Scala Teater
PREMIÄR: 2017 – 10-07
RECENSERAD AV: Camilla Käller
FOTO: Robert Eldmir
BILJETTBOKNING: Biljettbokning