Pressmeddelande: Wallmans i Göteborg våren 2020

Veronika Wallentin Foto: Rickard Werecki Promotion Company 2020

 
Succén är tillbaka! Wallmans skapar ny show och dinnerparty i Kungsportshuset Göteborg
 
​Wallmans är tillbaka i Göteborg och under våren kommer ett av Sveriges starkaste underhållningskoncept att bjuda in till Dinnerparty i Kungsportshuset. Det blir en helkväll med flerrättersmeny som i vanlig ordning serveras av Wallmans karismatiska stjärnor, som också levererar en show av bästa klass, både från scenen och runt om i lokalen. Upplevelsen börjar i entrén till Kungsportshusets spektakulära arena och artisternas närhet går som en röd tråd genom kvällen. Kökets kreatörer skapar spännande smaker och menyn serveras i harmoni med kvällens show samtidigt som det musikaliska innehållet sträcker sig från ABBA till Avicii – med musik från Sveriges mest folkkära artister och från de riktigt stora internationella legenderna.
 
Efter fjolårets succé med julshowen upplevde gästerna julmagi med Christmas by Wallmans – Nu flyttar en ny show in och skapar dinnerparty i Kungsportshuset hela våren 2020.
 
Veronika Wallentin säger:
– Wallmans show att kommer passa alla åldrar och smaker. Det kommer att vara en bred musikstil.
Det kommer att bli en riktig partykväll med bra musik och god mat. Gästen kommer att vara nära alla artister då vi även serverar. Wallmans är speciellt på såvis.
Scenen är hela lokalen så det betyder att artisterna kan dyka upp lite överallt. Jag själv kommer bland annat att sjunga Edith Piaf, det är ett sångnummer som ligger mig varmt om hjärtat. Dels för att mitt röstomfång passar Piaf väldigt bra men också för att jag har personliga minnen från musiken. Det kommer i ett numer som heter ”Insperations” där vi hyllar bortgångna artister.
Jag har tidigare arbetat extra på The Concept och har även sjungit när ”Christmas by Wallmans” uppträdde kring jul. Det här är stort och det är otroligt lärorikt för mig och det är fantastik roligt. Wallmans är ett koncept och vi kommer att följa det, så det finns absolut igenkännings faktorer från Stockholm och på andra ställen där Wallmans finns. Gillar du dinnershow så ska man absolut besöka Wallmans i Göteborg och vi kommer att finnas här hela våren.
 
Sedan Wallmans Salongers premiär för 29 år sen har hundratusentals gäster blivit serverade av Wallmans-artister – stjärnor som levererat en show av högsta klass samtidigt som de balanserat tallrikar och med värme tagit extra väl hand om just ”sina” gäster. Wallmans spelar för fulla hus i Stockholm, Köpenhamn och Oslo och under våren är de tillbaka i Göteborg för ett gästspel i Kungsportshuset!

 

Premiär för dinnerparty den 28 februari. Biljetter, bokning via: www.kungsportshuset.se

KUNGSPORTSHUSET, MOMENT GROUP.

Press: pr@werecki.com
www.werecki.com

Pressmeddelande: Rickard Werecki Promotion Company
Foto: Rickard Werecki
Foto Veronika Wallentin i trappan: Rickard Werecki
Kursivtext om Veronika Wallentin: Camilla Käller.