Rocken tog mitt liv

Betyg:

Peter Jezewski firar 40 år som artist det firar han med att bland annat sätta upp showen Rocken tog mitt liv. Den 22 juli 2017 blir det även en stor jubileumsfest i Stora Skuggan på Norra Djurgården.

 

En show där mellansnacket är det centrala och musiken det sekundära. Peter Jezewski spelar musik från förr som  är igenkännande varvat med prat. Första halvan som är akustisk är den som går rakt in i hjärtat på mig även i fall andra akten också är proffsig och bra så är det första som berör. Avskalat bokstavligt både på scen och även personligt. Skönt med en show som satsar på att musiken kommer fram istället för att  ha med massa ljus och dansare runtomkring. Det här gillar jag. Hade båda akterna varit akustisk hade det blivit en fyra för mig.

 

TITEL: Rocken tog mitt liv
REGI: Lennie Norman
MEDVERKANDE: Peter Jezewski
KATEGORI: musik, show, rock n roll
LÄNGD: tim min
PLATS: Maxim Teatern
PREMIÄR:2017-02-16
RECENSERAD AV: Camilla Käller
FOTO: Patrik Laijronsdotter
BILJETTBOKNING: Ticketmaster