Stefan Odelberg En Talk Talk Show på Hamburger Börs

Betyg:

 

När Stefan Odelberg kör en Talk Talk Show på Hamburger Börs så involverar han publiken ordentligt utan att gå till överdrift. Publiken fick skriva frågor till gästerna och vara delaktig i showen.
Gästerna i showen, den lite oförutsägbara Per Andersson och mer sansade Kristian Luuk var en bra kombination som blev riktigt underhållande.
Per Andersson startade lite lugnare och mera tillbakadraget än jag tidigare sett honom. Hans första nummer var balladen om NäverBenny. För att senare framföra låten Kuk i hatt som avslutning på hela showen.
Det var intressant att se Kristian Luuk som gäst i stället för som man är van att se honom som värd. Hans reaktioner på det som hände på scen var underhållande.
Hemlig gäst var den tvåfaldiga världsmästaren i minne, Jonas von Essen, som imponerade på ett underhållande sätt med sitt minne. Han berättade hur han accessionerade saker för att komma ihåg dem.
Stefan Odelberg med sin sidekick Håkan fick ihop en bra show med magi och musik. Jag upplevde showen som delvis improviserad utan att för den skull vara dålig. Det var bra underhållning som framkallade mycket skratt.

 

 

TITEL: En Talk Talk Show
KATEGORI: Show, magi, underhållning
TID: 
PLATS: Hamburger Börs
RECENSERAD AV: Ola Heed
FOTO: Camilla Käller
BILJETTBOKNING: Hamburger Börs
RECENSION: 5 dec 2018 Hamburger Börs