Tävling Grease i Malmö

På Scen tävlar ut två biljetter till en person till musikalen Grease som spelas på Nöjesteatern i Malmö. Musikalen har premiär den 3 oktober 2019.
Allt vinnaren behöver göra är att svara på två frågor och motivera varför just du vill vinna biljetterna.
Vinnare blir kontaktad av produktionen och ni bestämmer ett datum som passar er att gå. Tävlingen pågår mellan den 24 sep – 2 okt 2019. Föreställningen spelas fram till 6 januari 2020.
 


Foto Peter Knutsson

 
Musikalen Grease, den rockiga kärlekshistorien, får varje dansnerv att spritta i kroppen! När Grease sätts upp på Nöjesteatern åker brylkrämen, skinnjackorna och dansskorna på. Premiär torsdagen den 3 oktober 2019.
 
För regin står Staffan Götestam som än en gång tar sig an uppdraget att bevara en 40 år gammal historia på ett modernt sätt, utan att tappa den klassiska Grease-känslan. Koreografen Siân Playsted skapar magiska dansnummer till låtar som Grease is the word, Greased Lightnin, You’re the One That I Want och We Go Together.
 
I Grease träffar Danny sin Sandy i en innerlig sommarromans. Väl tillbaka i skolan visar det sig att Sandy är den nya tjejen i klassen. Danny slits mellan det tuffa killgänget T-birds och känslorna för Sandy. Sandy passar inte in i ramen för det coola tjejgänget Pink Ladies och är därför inte heller en passande flickvän till skolans populäraste kille. Kommer Sandy att bli accepterad i Pink Ladies? Kommer Danny våga visa sina känslor? Detta är frågor som alla som sett John Travolta och Olivia Newton Johns berömda steg, vet svaret på. Från film till teaterscen – Grease är en historia som kan upplevas om och om igen!
 
Greasethemusical.se
 
Tack till PR Werecki.com
 

 
[Form id=”22″]