Tomas Di Leva, Gröna Lund 2016

fram

Invalid Displayed Gallery

Betyg:

Tomas Di Leva, Gröna Lund. Stora scen 2016

 

Tomas Di Leva körde akustiskt på Gröna Lunds lilla scen. Tomas var på gång och sade att ”Idag käner jag att jag behöver extra mycket kärlek också står ni här och ger mig det, vilken tur jag har” När han får feeling vet ju alla att han slänger ut frukt till publiken och har en ”fruktstund” så gjorde han även denna gång. Det var bra fart på både honom och publiken. Vi fick höra alla hans hits och hans prat om kärlek på jorden och allt det andra som hör till. Blev lite bohemisk känsla över konserten precis så som jag tror att just Di Leva vill ha det.

 

TITEL: Tomas Di Leva
KATEGORI: Pop,  akustisk
PLATS: Gröna Lund, lilla scen
RECENSERAD AV: Camilla Käller
FOTO: Camilla Käller