Greatest 80’s En julshow med bara hits, Nya Cirkus Stockholm


Betyg:
pascen.se


 

Det är få i publiken som inte är 50+ och för oss alla är Greatest 80s en tidresa tillbaka till tiden som formade oss till de vi är idag. Minnet kanske börjar svika ibland i vardagen men när första tonen spelas i varje låt så på något magiskt sätt kommer man ihåg varje ord, till och med i låtarna som man helt glömt bort.
Minnen dyker upp och publiken är definitivt inte nödbedd att sjunga med. Det skrålas för fullt i Magnus Bonums Skatebord, Shabooms R.O.C.K, Snowstorms Sommarnatt och alla de andra låtarna.
Även banden har åldrats, men musiken gör även dem yngre när de är på scen, vilket märks tydligast på Mikael Rickfors (75 år) som lite lätt staplande kommer in på scenen men så fort han tar ton förändras något, skärpan och rösten är tillbaka som i yngre dar och publiken fullkomligt älskar hans stora hit Vingar. Lasse Lindbom inleder shown med en julsång och i slutet blir det självklart Tänd ett ljus innan alla stämmer upp i Do they know it Christmas. För publiken var det här definitivt en energisk föryngrande julklapp – en som vi inte glömmer i första taget!
 
TITEL: Greatest 80’s En julshow med bara hits
KATEGORI:Konsert
TID:
PLATS: Nya Cirkus, Stockholm
RECENSERAD AV: Annette Stolt
FOTO: Annette Stolt (mobilkamera)
BILJETTBOKNING:Besterman