Livestreamad konsert med Robert Wells, Annika Jankell, Nina Söderquist, Janne Åström och Johan Boding i House of stream


 
Livestreamad konsert ikväll med Robert Wells, Annika Jankell, Nina Söderquist, Janne Åström och Johan Boding ”House Of Stream”!
 
Hösten 2018 startade Robert Wells konceptet ”House Of Jam” i Sverige med inspiration hämtad från klubbarna i LA, New York, London och 50-talets Stockholm som nu ges en gång i kvartalet med unika konserter och musikaliska möten med 100% jam tillsammans med Robert Wells Allstarband och speciellt inbjudna gäster. Nu med alla inställda konserter runt om i landet sänds konserten för första gången live och kallas ”House Of Stream”!
 
Till kvällens livesändning bjuder Robert Wells in artisterna Janne Åström, Nina Söderqvist och Johan Boding till en unik 100% musikalisk Jam afton som varvas med intervjuer och samtal av Annika Jankell. Det blir med en stor dos musikaliskglädje, prat om framtidsplaner, omställningen och inställda konserter som nu flyttats fram på grund av pandemin Covid-19. Dessutom har tittarna möjlighet att chatta direkt med artisterna och musikanterna under kvällen. SWISH 1233508421 (Frivilligt) och går oavkortat till Crew och medverkande.
 
Varmt välkomna till kvällens konsert ”House Of Stream” med start kl.20.00 direkt från Black Boxen ute på Värmdö i Stockholm via: https://www.facebook.com/Black-Box-Stockholm-538833299906923
 
WELLS MUSIC, UNIKA NÖJEN, ALTALEX OCH MEDIEMERAH
 
PR: werecki promotion company
 
Text och bild Pressmeddelande