Lisa Nilsson Kvinnan som är jag

Betyg:

 

Jag har sett Lisa Nilsson förr på scen men aldrig någonsin har vi sett henne så här avslappnad. Med humor, värme, ironi och med en liten bit kaxig självdistans tar hon oss igenom hennes resa och val genom livet. Det här är så högklass rakt igenom att allt annat bleknar av vad (jag i alla fall) har sett tidigare. Det som bär den största delen av hennes show är det briljanta manuset. Även om hon är totalt klanderfri i musiken hon sjunger, så är det när hon talar vi (jag) lyssnar. Hon är vass i hennes eget alster men när hon sjunger I Have Nothing då reser sig nackhåren och hon får spontan applåder mitt i låten av publiken. Det här berör ända in i hjärteroten. Tack för att du öppnar dörren till din himmel. ”Varje gång jag ser dig” från och med nu är det med nya ögon. Det här måste ni se och höra om ni älskar musik. Lisa Nilsson du är Sveriges okrönta souldrottning nummer ett!

 

TITEL: Lisa Nilsson Kvinnan som är jag
KATEGORI: Musik, show, underhållning
TID: 1 tim 30 min utan paus
PLATS: Rival Stockholm
RECENSERAD AV: Camilla Käller
FOTO: Håkan Larsson
BILJETTBOKNING: Blixten & Co