Tävling The full monty Allt eller inget musikalen

Nu har en person möjlighet att vinna två biljetter till föreställningen The full monty Allt eller inget musikalen. Allt du behöver göra är att svara på tre frågor och motivera varför du ska vinna två biljetter. Biljetterna gäller till den 6 april 2023.
 

The Full Monty – Allt eller inget musikalen. Fotograf Camilla Käller

 
OM
Historien utspelar sig i Sheffield, South Yorkshire, under 1990-talet och handlar om sex arbetslösa män, fyra av dem före detta stålarbetare, som bestämmer sig för att sätta upp en egen strippshow (à la Chippendale-dansarna) i sin hemstad. Sedan Jerry (Gaz i filmen) blev av med sitt jobb har han inte kunnat betala underhåll till sin exfru som nu har fått ensam vårdnad om sonen. En dag ser Jerry en skara kvinnor som köar utanför en lokal klubb för att se en Chippendales striptease. Han förstår att här skulle han kunna tjäna pengar och blir väldigt inspirerad till att bilda sin egen stripteasegrupp med hjälp av lokala män, i hopp om att tjäna tillräckligt med pengar för att betala av sina underhållsskulder. Han inser att manlig striptease är den lätta och rätta vägen till både pengar och kvinnor. Jerry förklarar för männen att deras show kommer att bli mycket bättre än de välkända Chippendales-dansarna eftersom de kommer att gå ”the full Monty” – strippa hela vägen – därav titeln.
 
Tafatt skapar de sin egen koreografi. Problemet är att de inte ser bra ut och de kan INTE dansa.
 
The Full Monty är en berättelse med mycket hjärta. Ända till slutet kommer publiken att undra om dessa missanpassade män verkligen kommer att lyckas. Med en häftig blandning av knivskarp humor, kraft och mod som gör en tårögd är denna hjärtevärmande, optimistiska komedi ett måste för alla!
 
Manus: Terrence MC Nally Regi: Kålle Gunnarsson Text & Musik: David Yazbek
 
Översättning: Sven Hugo Persson
 
Spelas på Intiman Odengatan 81 i Stockholm
9 mars – 28 april 2023
Biljetter finnas att köpa via Intiman
 
Produceras av STAGEFANTASY AB

   
   

  Tävlingen pågår 24 - 31 mars 2023.
  En person vinner två biljetter föreställningen 6 april. Byte av datum är inte möjligt. Om föreställningen ställs in 6 april byts biljetterna till annat datum.
  Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.
  Vinnare betalar själv för resa, kost, logi och övriga utgifter.
  Vinst går ej att byta mot annan vinst eller pengar.
  Vinsten skickas endast inom Sverige.
  Vinnaren blir notifierade senast 2 april 2023 via den e-postadress som angivits tillsammans med tävlingsbidraget.
  Vid deltagande i tävlingen godkänner tävlande att dess namn och motivering publiceras på sidan efter avslutad tävling.
  Vid deltagande i tävlingen godkänner tävlande att dess namn och kontaktuppgifter delas med tredje part.
  Juryns beslut går ej att överklaga.