Tomten och bocken – En slags julshow med Måns Zelmerlöw och Per Andersson

 


 
MINIMALT MED BILJETTER, MAXIMALT MED UNDERHÅLLNING
PREMIÄR 13 NOVEMBER PÅ HAMBURGER BÖRS I STOCKHOLM
 En halvgalen komiker, en charmig skönsångare och ett superproffs till regissör. Vi säger GOD JUL –årets julshow är här! När underhållningsbranschen hamnat i limbo bestämde sig två vänner för att inte sitta hemma och rulla tummarna. Med begränsad publik och minimalt med tillgängliga biljetter blir det här en unik show att se fram emot för ett fåtal lyckliga. Radarparet Måns Zelmerlöw och Per Andersson kommer bjuda på en oförglömlig kväll när vi behöver det som mest bestående av musik, skratt, jul och galna upptåg som garanterat kommer få gästerna i rätt stämning. En sprakande helkväll med julinspirerad mat och dryck som helt enkelt måste upplevas live på Hamburger Börs.
 

 
Nu får DU som vän till oss möjlighet att boka biljetter före alla andra. Erbjudandet är extra attraktivt då det på grund av rådande restriktioner endast är ett fåtal lyckliga som kommer få uppleva detta härliga upptåg till show. Men skynda dig, redan på fredag, 25 september släpper vi biljetterna till allmänheten.
 
För att boka dina biljetter klicka här!
 
Föreställningarna genomförs självklart i linje med Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Besökarens säkerhet är av högsta vikt och prioritering. Vid eventuella frågor eller information kontakta jul@hamburgerbors.se
 
Föreställningen presenteras av Ett Socialt Sammanhang, Live Nation & 2Entertain.
 
Pressmeddelande text och bild: PR & Beyond, Helen Wigren