Premiär för Katrin Sundberg Podcast ”Mina roliga kompisar”!

 

Byline:
Foto: Robert Eldrim, Medljus

 

Premiäravsnittet för Katrin Sundberg podd ”Mina roliga kompisar” släpps idag, nya avsnitt anländer varje torsdag hela hösten 2020 och finns där poddar finns! Här bjuder Katrin in sina vänner för att samtala om allt mellan himmel och jord, fyllt med en stor dos underbar humor, interna fniss, livsfrågor och mycket mer. Katrin bjuder in bl.a. vännerna Sussie Eriksson, Tobias Pettersson, Mikael Netterstad m.fl.
 
I dagens premiäravsnitt bjuder Katrin Sundberg in sin vän, skådespelaren och trebarnspappan Henrik Johansson, känd från flertalet långfilmer och TV-serier som ”Gräns”, SVT julkalendern ”Storm på lugna gatan” (2018), Livet i Fagervik, TV4s ”Welcome to Sweden” m.fl.
 
– Henrik och jag träffades för några år sedan då vi jobbade ihop på scen. Henrik är rolig på ett sätt som påminner om Woody Allan i unga år. Vi pratar bland annat om vår vänskap, småstäder, pinsamma barndomsminnen och konsten att kunna se komiskt på livskriser. Säger Katrin Sundberg.
 
Lyssna på premiäravsnittet via (Spotify) Klicka här… eller (Acast): klicka här…
 
– I år firar jag 40 år på scenen. Det känns ofattbart. Och när någon ställer en fråga om vad jag har gjort här i livet så inser jag att det är ganska mycket. Jag har skrivit pjäser, regisserat shower, varit programledare, spelat i ett flertal musikaler, pjäser och filmer.
Men av allt jag gjort så finns det en sak jag är riktigt stolt och lycklig över och det är mina kompisar. Jag vill därför dela det finaste jag har med er, och det är mina roliga kompisar. Vissa av dom jobbar med humor. Men det jag kan lova är att alla är ROLIGA på sitt sätt. Via mina kompisar så får ni också lära känna mig. Våra samtal är allt från interna fniss till livsfrågor.” säger Katrin Sundberg.
 
Katrin Sundberg har på senare år gjort succé med sina roliga filmer på sociala medier, vilket har gjort att hon idag har 92000 följare på Facebook och 47000 följare på Instagram. Hennes filmer har sammanlagt haft svindlande 20 miljoner visningar de senaste två åren.
 
Följ Katrin Sundberg via:
Facebook: https://www.facebook.com/katrinsundbergs
Instagram: https://www.instagram.com/katrin_sundbergs/?hl=sv
Podden ”Mina roliga kopmisar” via: https://open.spotify.com/show/74UWRHOOQ1Xab9Ba8RuV…
 
Produceras av Daniel Sjöberg och Katrin Sundberg och spelas in på Beppo Ljudproduktion och klipps av Daniel Sjöberg. Musiken i podcasten är skriven av Tomas Bergquist.
 
NEXT LINE PRODUCTIONS
 
Pressmeddelande text : WERECKI PROMOTION COMPANY AB
Foto: Robert Eldrim, Medljus