Veronica Maggio Gröna Lund 2019

Betyg:

 

Veronica Maggio i tre dagar på Gröna Lund. Fullsatt alla dagar och därmed slår hon publikrekord. 51.000 personer såg henne sjunga. Publiken var i extas och låttexten ”jag kommer, jag kommer, jag kommer nu är jag här” (som var sista låten på konserten) fick dubbel innebörd. Maggio öppnade lite trevande på premiärdagen men avslutade starkt och sista konsertdagen var riktigt vass. Allsången hördes lång väg och överröstade nästan henne helt. Att hon är folkkär råder ingen tvivel om och det var en blandad ålder på publiken. Betyget jag gav blev en helhet av alla tre dagar. 

 

TITEL: Veronica Maggio
KATEGORI: Pop, konsert, musik
TID: ca 1tim 20min
PLATS: Gröna Lund, Stora Scen, Stockholm
RECENSERAD AV: Camilla Käller, Patrik Laijronsdotter
FOTO:  dag1 Camilla Käller, dag2 Patrik Laijronsdotter, dag3 Joanna Hemmingsson
BILJETTBOKNING: