Wallmans salonger i Stockholm 2017

 

Lokalen in till Wallmans öppnar 18.30 när ni kommer dit hälsas ni välkomna vid dörren.  Väl där visas ni till era platser där ni skall sitta under kvällen. Det är en trevlig dinnershow av väldigt hög kvalité. Artisterna både serverar och uppträder. Låtvalet är bra och en blandning som ska passa alla. Det är nutida musik som blandas med dåtidens klassiker på ett smart och välgenomtänkt sätt. Det är allt från smäktande storslagna ballader till rockmedleyn. Ska du fira någon eller firas passar det jättebra att gå till Wallmans de har ett inslag i deras show som de firar eller hyllar någon som finns på plats. Maten är utsökt god och värd att gå dit för att avnjutas. Det är olika menyer som är säsongsbetonad men showen är den samma under ett år sedan byts showen ut varje höst.

Artisterna håller mycket högklass och är otroligt proffsiga på det de gör. De har ett fint samspel och de rör sig smidigt och lätt runtom i lokalen. Det spelar ingen roll var du sitter så ser du ändå.  Den 24 augusti 2017 hade de premiär för nya showen och menyn. De hyllar discon som fyller 40 år och hyllar även legender och sjunger deras musik. Ni sitter ner i lite mer än 3 timmar och äter och njuter av musiken.

Menyn i höst består av: Antipasti
Kallskuret, oliver, bröd
Primi Piatti
Tonnato vitelli
Pasta
Pasta med tryffel, parmesan, citron
Pesce
Seabass med olivolja och grönt
Carne
Brässerad oxkind, tryffelpollenta
Dolce
Citrontart med maräng

Under jul dukas det upp ett julbord och maten får en julinspirerad touch. Den perioden pågår mellan 22 november till 20 december.  Från och med i år kan ni även köpa enbart biljetter till showen och se den från baren på övervåningen medans ni avnjuter en god drink.

Ensemble på Wallmans i år är: Jörgen Olsson, Jenny Strandberg, Julia Öhman, Erik Persson, Simone Brandstedt, Alex Falk och  Amanda Eriksson.

 

Foto och text Camilla Käller

Wallmans hemsida